< .::SB GOLV-KAKEL::.(GOLVLÄGGNING OCH MATTLÄGGNING FÖRETAG I LULEÅ-NORRBOTTEN)
Interior design in colors. Amazing!
/
Luleå 06, 2011

Kakel, Klinkers

Är du ute efter plattsättare! så har du kommit rätt på SB Golv&Kakel Luleå AB. Våra erfarna plattsättare är proffs på att lägga kakel, klinkers och keramik. vi jobbar noggrannt och hjälper er med allt från flytspackling, golvbrunnsbyte, tätskikt, kakel, klinkers till färdigt färdigt jobb.Självklart får du göra ROT-avdraget på vara tjänster.

/
Boden 25, 2016

Klickgolv

Behöver ni hjälp med golvläggning av parkettgov, klickgolv, laminat eller vinyl spelar det ingen roll om det handlar om en hall, ett kök eller ditt vardagsrum. Vi erbjuder även slippning av golv. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi gör hembesök, även på kvällstid.Skulle ni mot förmodan upptäcka något fel med vårt utförande så åtgärdar vi det.

Awesome interior design just before holidays
Renovated interior house for young family
/
Luleå 07, 2016

Badrum, Våtrum

Ring oss på SB Golv&Kakel Luleå AB så hjälper vi er hela vägen. Vi lägger både kakel&klinkers mozaik även plastmattor och väggmattor.Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Låt oss hjälpa er med eran planering eller projekt redan idag.

/
Umeå 13, 2016

Funderar ni ett nytt golv?

När du kontaktar en golvläggare är det bra om du bestämt vilken typ av golv ni har tänkt lägga. Mycket information om detta kan du få genom vår hemsida eller nån av butikerna (Nordsjö ide design, colorama, trend for home eller beijerbygg).

Modern and square house in London
Luxury house in Bali by Pego Design
/
Boden 21, 2016

Laminatgolv

Laminatgolv är en typ av golv som försöker efterlikna trägolv men har en kärna av MDF-board och en tunn mycket stark yta som kan efterlikna alla material. Laminatgolv är oftare hårdare och tåligare än både parkettgolv eller trägolv.Det finns laminatgolv som liknar klinkersplattor eller äkta trägolv men ett laminatgolv är hårdare och kallare än både oljade trägolv eller parkettgolv.När du ska lägga ett laminatgolv finns det flera bra verktyg som är smidiga att använda.

/
Luleå 18, 2016

Parkettgolv

Parkettgolv kan levereras i färdiga längder på upp till 2.5 meter som är 30 cm breda med det går också att lägga stavparkett med lösa små parkettstavar på cirka 5 x 15 cm. Att lägga stora plankor med parkettgolv kan gå bra att göra själv om man har rätt verktyg tillgängliga men de små parkettstavarna ska man definitivt överlåta till en riktig golvläggare. Parkettgolv kan behöva ytbehandlas också genom slipning av golvet samt lackning av golvet.

Villa in Los Angeles architecture design