interior1

MATTLÄGGNING

Kontakta oss när det gäller, inläggning av golvmatta, plastmatta, linoleum, textilmatta och våtrumsmatta. Vi erbjuder alltid mattläggning med kvalitê till ett bra pris.

roofing

PLASTMATTA

Plastgolv är ett av våra mest populära golv och har varit så sedan 1970-talet. Ett lättskött golv med god komfort.

TEXTIL

Textilmattor är i rupet igen! Vi välkomnar varmt tillbaka 70 och 80-talet. En textilmatta skapar på ett enkelt sätt en ljuddämpande och avstressande miljö i hemmet.

free-consulting

BADRUMVÅTRUM

Är det dags att renovera badrummet? Ring oss på SB Golv&Kakel Luleå AB så hjälper vi er hela vägen. Vi lägger både kakel & klinkers, mozaik även plastmattor och väggmattor.

condroremodeling
renovation

KAKEL

Är du ute efter plattsättare! så har du kommit rätt på SB Golv&Kakel Luleå AB. Våra erfarna plattsättare är proffs på att lägga kakel, klinkers och keramik.Vi jobbar noggrannt och hjälper er med allt från flytspackling, golvbrunnsbyte, tätskikt, kakel, klinkers till färdigt färdigt jobb.

painting

KLINKERS

Idag läggs inte klinkers uteslutande i badrum. Detta tidlösa naturmaterial läggs även i hall, kök och vardagsrum. Klinkers går att få i många olika material, klassisk klinker, natursten, skiffer och marmor.

MOSAIK

Ett rum med detaljer av mosaik är ett lekfullt och fantasieggande sätt att inreda på. Mosaik möjliggör en mängd olika typer av inredning och är lätt att anpassa till individuella mönster och former.

roofing

PARKETTGOLV

Vi på S.B Golv-Kakel hjälper dig med golvläggning, slipning av golv och vård av golv (oljning, vaxning, lackning, målning). Vi utför jobb i Luleå och Norrbotten.

architecture
new-houses

VINYLGOLV

Ett golv som är slitstarkt och utmärkt speciellt i offentliga miljöer!Butiker, restaurangkedjor och alla som har hög belastning i sina utrymmen använder sig utav detta material.Vinylgolv är golvet för dig som vill ha ett snyggt och fräscht golv.Ett golv som klarar mycket påfrestningar..

laminate

LAMINAT

Laminatgolv är en typ av golv som försöker efterlikna trägolv men har en kärna av MDF-board och en tunn mycket stark yta som kan efterlikna alla material. Laminatgolv är oftare hårdare och tåligare än både parkettgolv eller trägolv.

LINOLEUM

Llinoleumprodukter är helt naturliga och står för miljö, hållbarhet, kvalitet och design. Linoleumsortiment innefattar lösningar för alla typer av utrymmen och finns tillgängliga i över 300 färger och i mer än 12 olika strukturer!

new-houses

KLICKGOLV

Behöver ni hjälp med golvläggning av parkettgov, klickgolv, laminat eller vinyl spelar det ingen roll om det handlar om en hall, ett kök eller ditt vardagsrum. Vi erbjuder även slippning av golv. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi gör hembesök, även på kvällstid.

two-men
Vi är noggranna med
många års erfarenhet
KONTAKTA OSS
Ring Oss Alla Dagar
070 222 63 43 - 073 821 08 66 -

MÅNDAG till FREDAG

07:00 fm - 18:00 em

LÖRDAG-SÖNDAG

10:00 fm - 15:00 em